VIERINGEN

Coronavirus – Kerk

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CORANAVIRUS-AFBEELDING.jpg

Weekend

LET OP: Door de verstrengde maatregelen omwille van het Coronavirus gaat er vanaf 2 november en dit tot nader order zowel in de kerk van Sint-Lodewijk als in de Sint-Columbakerk te Deerlijk GEEN enkele weekendeucharistie meer door.

Weekdagen

Ja, de deur staat opnieuw op een kier!

Vanaf de week na Kerstmis wordt drie dagen per week in een eucharistieviering voorgegaan in  de kerk van St.-Columba, met max. 15 personen.

Deze vieringen gaan door op dinsdag om 9 uur, op woensdag om 18.30 uur en op donderdag om 9 uur

Je dient je vooraf (vanaf de zondag voor de komende week) in te schrijven. Elke persoon wordt afzonderlijk geregistreerd. Een koppel moet twee registraties doe. Wie niet ingeschreven is, ook al is er nog een stoeltje vrij, kan er helaas niet bij. 


Hoe kan je inschrijven? 

Je gaat naar de link op de site. Je klikt op de uurvermelding van jouw gekozen dag, noteert alle gegevens en bevestigt. Lukt het niet, bel naar Nadine 0477 56 70 85 of pastoor Marc 0476 75 62 23.  Zeer welkom.

We willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om een viering mee te maken, daarom vragen we ook om in deze beginperiode, maar aan te sluiten bij één viering per week.

Bijzondere

In onze pastorale eenheid gaan er op bepaalde momenten door het jaar bijzondere vieringen door. Welke dit zijn en wanneer deze doorgaan, vind je terug op onderstaande link.

Bijzondere vieringen