KERK EN LEVEN

ABONNEREN

Lieve mensen,

Er zijn verschillende redenen om ook in 2020 onze reisgezel te zijn. Elke woensdag krijg je een portie goed nieuws te lezen. De postbode brengt het naar jouw huis.

Vandaar de mooie slogantitel ‘Mag het iets meer zijn?’ Wij denken aan de actualiteit in onze pastorale eenheid De Wijngaard, aan de gebeurtenissen in onze dynamische leefgemeenschap, aan de brede achtergrondinfo van wat leeft in Vlaanderen en de wereld, aan de boeiende evolutie die in de Kerk aan gang is. Vergeten wij daarbij niet de vele foto’s. 

Alles over een gelovige kijk op de wereld. Het wordt zo anders. Ons blad helpt om bij te blijven. Steeds in respect voor mensen die niet of nauwelijks tot de Kerk behoren.

Interviews allerhande, foto’s uit lang vervlogen tijden, interviews met Deerlijkenaren… redenen genoeg om van het blad te houden en te blijven houden.

Week na week gaan wij op zoek naar de kleine en grote verhalen die ons even doen nadenken, vol bewondering voor de grote inzet en de verbondenheid tussen de mensen.

Mensen die het blad kennen, willen het niet meer missen. Anderen zijn uiteraard zeer welkom bij de vele honderden abonnees in onze pastorale eenheid De Wijngaard. 

Een hartelijke groet van de redactieploeg die zich wekelijks inzet om jullie vier bladzijden lokaal nieuws te bezorgen. Mag het iets meer zijn?

Vanaf 1 april betaal je 32 euro om elke week een nummer van Kerk & Leven in je brievenbus te krijgen. Een steunabonnement is er vanaf 60 euro.

Reserveer een abonnement en schrijf over op rekening
BE57 4635 1671 5135 van vzw pastorale eenheid De Wijngaard, Deerlijk.

Marc Messiaen, Nadine Vanpanteghem, Ignace Lefever, 
Jean-Pierre Vandekerckhove, Thijs Benoit, Mario Piers en Marc Vergote.