VEERTIGDAGENTIJD

VASTENPROGRAMMA 2018.
Pastorale Eenheid “De Wijngaard Deerlijk”

Help honger de wereld uit!

Dit jaar gaat de nieuwe campagne van Broederlijk Delen de strijd aan tegen de verborgen honger en ondervoeding in Oeganda. Het vruchtbare land lijkt voldoende te bieden voor elke landbouwer. Maar schijn bedriegt. de grootschalige, op export gerichte manier waarop we nu wereldwijd voedsel produceren, legt enorme druk op het milieu en op de boeren.

Zij die zelf het voedsel produceren, houden amper het hoofd boven water. Het kan anders. Door voedsel op een duurzame manier te produceren, met respect voor mens, dier en natuur. Samen kunnen we de Oegandese boeren helpen, zodat ze hun gezin kunnen voeden met voldoende, gevarieerd en gezond eten.

Lieve mensen,

Tijdens de voorbereidingsperiode naar Pasen toe, nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan de vele initiatieven in onze Pastorale Eenheid ‘De Wijngaard Deerlijk’.

Bijdrage voor Broederlijk Delen.  

Er worden GEEN omslagen OPGEHAALD.

U kan uw bijdrage deponeren in volgende brievenbussen:

  • Antoon Godefroidt, Olekenbosstraat 8
  • Pastoor Marc Messiaen, Hoogstraat 116
  • Het secretariaat van de PE De Wijngaard Deerlijk, Kapelstraat 5
  • Marc Coppens, Mezenlaan 20
  • Gudrun Dedeurwaerder, Waregemstraat 428
  • Rigina Putman, Desselgemsestraat 72
  • Lucréce Vandoorne, Stationstraat 286

Of u kunt een bedrag overschrijven via het overschrijvingsformulier (zie klep collecteomslag van Broederlijk Delen) op rekeningnummer BE12 0000 0000 9292 – fiscaal attest vanaf 40 euro (uw overschrijving kunt u via pc banking uitvoeren of bezorgen aan uw bank).

Er is een omhaling in de kerken voorzien tijdens het weekend van 10-11 maart en ook in het Paasweekend van 31 maart – 1 april.